O nama | Zlatnilug d.o.o.
O nama

O nama

Kompleks Zlatni Lug ostvarenje je dugogodišnjeg sna obitelji Thomasa Heinza Pandžića, vlasnika imanja.

Željeli smo stvoriti mjesto gdje će naši gosti na jednom mjestu moći iskusiti sve ono što Slavonija i slavonsko selo nude – finu hranu, razne gastro delicije, vrhunska vina, netaknutu prirodu i iskreno gostoprimstvo.

Naše imanje u Emovačkom Lugu, udaljeno svega 3 kilometra od Požege, prostire se na više od 70 hektara i sadrži agroturističke zanimljivosti, ribnjak te popratne ugostiteljske objekte, kao i roštilj park.

U blizini imanja, u selu Donji Emovci, nalaze se krčma, vinoteka te prenoćište s 21 moderno uređenom sobom, a posebno se ističe etno soba opremljena izvornim starinskim namještajem i dekoracijama.

A kako je sve krenulo?
Vlasnik imanja, Thomas Heinz Pandžić je 2008. godine odlučio krenuti u realizaciju svoje vizije te je počeo malo po malo kupovati zemljišta kako bi oformio veću cjelinu na kojoj se danas nalazi imanje.

Godinama je imanje opremano raznim sadržajima poput Ribarske kuće, roštilj parka, a uređeni su poligoni za streličarstvo, staza za biciklizam, ribnjak te jezero za kupanje.

Danas kompleks Zlatni Lug predstavlja vodeće turističko seosko gospodarstvo u ovom dijelu Slavonije. Svi naši posjetitelji i gosti odmorit će dušu i tijelo uz našu ponudu.

Dođite i uvjerite se sami.

 

Za sve upite, informacije i rezervacije obratite se s punim povjerenjem i bez obveza.

Čekamo vas u Zlatnom Lugu – Donji Emovci 32, Požega!

Kontaktirajte nas!