Jedno s prirodom


Jedno s prirodom

Beskrajno zelenilo, mir, cvrkut ptica, svjež zrak… Daleko od grada, buke, užurbanosti i stresa. Vjerojatno ste već naslutili o čemu govorimo. O kampiranju u Slavoniji, naravno. ?

Stiže nam najdraži dio godine – ljeto i godišnji odmori. Gdje god planirate krenuti, na Jadransko more, u planine, u inozemstvo… svakako odvojite nekoliko dana i dođite u Slavoniju. Nećete požaliti, vjerujte nam.

Slavonija nudi pregršt doživljaja. Na prvom mjestu su, naravno, nadaleko poznata  tradicionalna kuhinja i vrhunska vina, ali Slavonija je puno više od toga. To je mjesto posebnog mira, opuštanja, sporijeg ritma, veselja. Putujući kroz Slavoniju, gotovo na svakom kilometru imate priliku otkriti poneku zanimljivost, trag povijesti, stare načine života, tradiciju.

Najveće bogatstvo Slavonije je njezina priroda. Nasreću (ili nažalost), ovdje nema puno industrije stoga je priroda nezagađena, zrak je čist, rijeke i jezera takva da se bez straha možete osvježiti u njima. A ako ste sretne ruke odnosno udice, možda ulovite i koju pastrvu ili šarana.

Kampiranje je jedan od najboljih način za doživjeti zeleno-zlatnu Slavoniju. Omogućuje vam bijeg od svakodnevnih obveza i briga, odmiče vas od tehnologije, vraća prirodi i pruža maksimalno opuštanje.

Naše kamp odmorište smješteno je tik uz imanje veće od 700 000 četvornih metara na kojem možete uživati u brojnim aktivnostima poput šetnje edukativnim stazama, vožnje biciklom, pecanja, streličarstva, paintballa, malog nogometa te obilaska imanja i domaćih životinja. Kamp je u potpunosti opremljen svime što trebate, u blizini je i naš restoran te bazen, a ukoliko se ipak malo zaželite civilizacije, grad Požega udaljen je samo 4 kilometra i tamo ste za nekoliko minuta.

U našoj okolici se nalaze brojne destinacije koje zaista vrijedi posjetiti i koje će oduševiti sve kategorije turista – vinoljupce, planinare, ljubitelje povijesti i umjetnosti… O čemu točno govorimo čitajte uskoro u narednom postu.

Do tada – čekamo vas u Zlatnom Lugu, mjestu za vaš savršeni odmor!