Cross Cuntry utrka Otvorenog prvenstva Hrvatske | Zlatnilug d.o.o.

Cross Cuntry utrka Otvorenog prvenstva Hrvatske

U subotu 16. listopada s početkom u 11 sati po prvi put će se na imanju Zlatni Lug pored Požege održati utrka Otvorenog prvenstva Hrvatske u motocrossu, u disciplini Cross Country.

Imanje Zlatni Lug prostire se na 70 ha površine, a kružna staza dužine 7,5 km sadrži brojne izazove za vozače. Naime, staza kombinira vožnju kroz šumu i po livadi pri čemu je teren djelomice ravan, djelomice strm, a cijelom dužinom staze postavljene su prepreke poput guma, drvenih trupaca te zemlje koje vozači moraju preskočiti odnosno pronaći način kako savladati prepreku.

Organizatori utrke Zlatni Lug Racing Team i Moto klub Požega Promet najavljuju velika imena domaće moto scene. Natjecat će se više od 70 vozača u klasama Gold i Silver te u klasama Bronze, Veteran i Amater, a da ova utrka već sada ima velik značaj pokazuje i činjenica da će stazu Zlatni Lug testirati i neki od najtrofejnijih hrvatskih vozača: Matej Jaroš, Leo Pandžić, Nenad Šipek, Tihomir Kotarski, Patrik Ujčić, Antonio Cvitković i brojni drugi.

Delegat utrke je Tomislav Marić – Mafa, inače Požežanin, koji je organizator najpoznatije extreme enduro utrke u Hrvatskoj i u regiji – Extreme enduro Lika.

Posjetiteljima je, osim uživanja u utrci, zajamčena i dobra zabava uz DJ-a te odlična ponuda hrane i pića. Ulaz je besplatan, a parking dovoljno velik za sve zainteresirane.

Inače,  utrka na Zlatnom Lugu ujedno će mnogim vozačima i gledateljima poslužiti i kao zagrijavanje za idući dan kada se na obližnjoj motocross stazi Villare održava posljednja utrka Prvenstva Hrvatske u motocrossu, također u organizaciji Moto kluba Požega-Promet.

Datum

Oct 16 2021
Expired!

Vrijeme

11:00 - 20:00

Više informacija

Prijave vozača

Lokacija

Zlatni Lug
Vilare
Zlatni Lug Racing Team

Organizator

Zlatni Lug Racing Team
Website
https://www.facebook.com/Off-ROAD-PARK-Zlatni-Lug-100782182379330
Prijave vozača

+ There are no comments

Add yours

Comments are closed.