Restoran

Restoran Zlatni Lug

Vinogradarski ćevap, piletina pripremljena na nekoliko originalnih načina – mali su dio ponude jela koja se nalaze na gastro karti „Zlatnog luga“, mameći sve istinske hedoniste da navrate u Požegu i uvjere se u turističke potencijale Slavonije. Uz vrhunske proizvode, stoljetnu tradiciju i visoko educirano osoblje,  približavamo ovaj dio Slavonije nepcima svih sladokusaca.

Zlatni Lug Restoran Krcma006
« 1 od 27 »

 

 

Jelovnik:

 

 

 

 

 

Rezervirajte stol online ili na kontakt:

 Leo Pandžić | leo@zlatnilug.hr | ​+385 98 472 483

 

 

 

  • Nakon slanja upita očekujte naš odgovor s potvrdom rezervacije.
Organizacija svečanosti i proslava

Organizacija svečanosti i proslava

Krčma Zlatni Lug pruža cjelokupnu ugostiteljsku uslugu za sve manifestacije… Od svadbi, rođendana, zaruka, godišnjica mature, raznih proslava sve do poslovnih sastanaka. Prilagođavamo se vašim željama i potrebama.

Našem kvalitetnom ugostiteljskom timu možete prepustiti organizaciju svake prigode ili svečanosti, nudimo vam organizacije poslovnih sastanaka, obiteljskih proslava, rođendana, krizmi, krštenja, godišnjica, druženja s prijateljima, zaruka, godišnjica mature i ostalih prigoda. Možemo se u vrlo kratkom vremenu prilagoditi svim zahtjevima.
Prostori su opremljeni vrhunskim razglasom, projektorom i platnom za održavanje poslovnih sastanaka, prezentacija, skupova i slično. S našom uslugom ne možete pogriješiti te možete biti sigurni da će sve biti onako kako ste zamislili.

 

Za sve upite, informacije i rezervacije obratite se s punim povjerenjem bez obveza. Čekamo vas u Zlatnom Lugu!

 

 

Vinoteka

Vinoteka

Vinoteka Zlatni Lug smještena u podrumskom prostoru prenoćišta Zlatni Lug omogućava degustiranja najboljih vina požeškog kraja i kutjevačkih obronaka. U prostoru tradicionalnog slavonskog podruma, okruženog starom ciglom, hrastovim gredama i starim lomljenim crijepom, uživat ćete i kušajući najbolje suhomesnate specijalitete proizvedene od domaćih slavonskih crnih svinja, vrhunski domaći sir, a sve to uz visoku uslužnost osoblja domaćinstva.

Posjeta vinoteci može se organizirati kao dio vašeg izleta ili kao dnevna razonoda za vaše prijatelje i poslovne partnere. Degustacija sadržava kušanje tri vrste vina i domaći sir.

Vinska karta

Zlatni Lug vinski podrum 12
« 1 od 10 »

 

Za sve upite, informacije i rezervacije obratite se s punim povjerenjem i bez obveza.

Čekamo vas u Zlatnom Lugu – Donji Emovci 32, Požega!

Kontaktirajte nas!