Izletište | Zlatnilug d.o.o.
Izletište

Ribarska kuća

Dođite za vikend u Zlatni Lug gdje se u sklopu izletišta nalazi Ribarska kuća, tradicionalna građevina izrađena u cijelosti od starih greda koja će vas već na prvi pogled osvojiti svojim šarmom i pogledom koji se iz nje pruža na ribnjake Zlatnog Luga.  Kapaciteta je 60 sjedećih mjesta te uz prethodni dogovor u njoj možemo osigurati uslugu za vaše goste.

« of 21 »

 

Roštilj park

Za sve upite, informacije i rezervacije obratite se s punim povjerenjem i bez obveza. Čekamo vas u Zlatnom Lugu!

  • Nakon slanja upita očekujte naš odgovor s potvrdom rezervacije. Bez potvrde, termin se ne smatra rezerviranim.

   

  Sport i aktivnosti

  Streličarstvo

  Streličarstvo je kao sport oduvijek zahtijevalo spajanje psihičkih i fizičkih mogućnosti čovjeka. Odmor za misli i rekreacija za tijelo izvrstan je način provođenja filozofije aktivnog života. Zlatni Lug vam omogućuje svakodnevno rekreiranje putem ovog sporta na terenu prilagođenom upotrebi više strijelaca istovremeno, koristeći opremu visoke kvalitete.

  Termin korištenja potrebno je najaviti unaprijed.

  Dječje igralište Zlatni Lug

  Dječje igralište Zlatni Lug zabavit će vaše mališane mnogobrojnim ljuljačkama, klackalicama, toboganom, žičarom, velikim pješčanikom, i penjalicama. Za to vrijeme, možete se ugodno smjestiti u hladovini breza, sigurni od gustog prometa i provodeći vrijeme na svježem zraku. Vaše dijete imat će priliku upoznati selo i domaće životinje.

  Dječje igralište je otvoreno svakodnevno te je na slobodnoj upotrebi našim najmlađim posjetiteljima.

  Ribolov

  Dva uređena ribnjaka pružit će vam odlične uvjete za provođenje ribičkog dana. Oba ribnjaka se svaki mjesec nadopunjavaju velikim količinama odraslog šarana, a prema potrebama i češće te smo uvjereni da ulov neće izostati. Jedan od ribnjaka krije i poseban izazov. U njemu slobodno pliva crveni japanski šaran. Onaj posjetitelj koji ga uspije uloviti kao nagradu za postignuće oslobođen je plaćanja dnevne ribičke karte. Ribnjaci će vam pružiti sve potrebno – od klupica i hladovine do okrijepe dobrom hranom i pićem iz obližnjeg Restorana krčme.

  Šetnica

  Seosko imanje Zlatni Lug poziva vas da nahranite svoju dušu laganom šetnjom pitomom prirodom koja će vam omogućiti upoznavanje s raznolikostima biljnog i životinjskog svijeta našeg okruženja. Jedinstvene pasmine životinja, upoznavanje s nešto rjeđe viđenim životinjama te proljetnice i cjelogodišnje biljke dat će vam dobar razlog da ovu stazu prođete nekoliko puta. Šetnica je svakodnevno otvorena bez naknade i idealan je izbor za rekreaciju poslije ukusnog ručka. Prilagođena je svim posjetiteljima, a onima u dobroj kondiciji preporučujemo veliku stazu čiji prolazak traje nešto više od dva sata. Zahvaljujući brižnoj izvedbi staza, koji god put odabrali bit ćete u mogućnosti upoznati sve najvažnije dijelove imanja.

  Biciklizam

  Ukupne duljine više od četiri kilometra uređena šetnica seoskog imanja Zlatni Lug ujedno ima funkciju izazovne biciklističke staze.

  Vođeni jednodnevni izleti

  Ukoliko želite pobliže upoznati neku od obližnjih destinacija, možemo za vas organizirati uslugu profesionalnog turističkog vodiča.

  Planinarenje

  Mogućnost angažmana profesionalnog planinarskog vodiča.

   

  Kako bismo vam uvijek mogli osigurati vrhunsku uslugu za sve aktivnosti potrebno se prethodno najaviti!

  Nakon slanja upita očekujte naš odgovor s potvrdom rezervacije. Bez potvrde, termin se ne smatra rezerviranim.

   ili na kontakt

    Leo Pandžić | leo@zlatnilug.hr | ​+385 98 472 483